Tijd voor de Skadi Lustrum / NSRF slotwedstrijden!

Aanstaande zaterdag en zondag is het zover: de Skadi Lustrum / NSRF Slotwedstrijden & NSK roeien op de Willem-Alexander Baan. Met 980 inschrijvingen wordt dit met afstand de grootste wedstrijd van het nationale roeiseizoen!

Naast de strijd op het water is er ook op de kant genoeg te doen. Er is een grote tribune voor de toeschouwers en er zijn schermen waarop het eerste deel van de races te zien is. Ook zijn er fietsen beschikbaar zodat coaches en toeschouwers mee kunnen fietsen met de wedstrijden. Voor de roeiers is er op het botenterrein een speciale Erasmus Sport opwarmtent waar zij zich optimaal kunnen voorbereiden op hun race. Daarnaast is er een boulevard met verschillende kraampjes en meerdere eet- en drinkgelegenheden. In het Make-it-Happen Paviljoen worden verschillende borrels gehouden en zijn sprekers uitgenodigd. Op zondag na de wedstrijden wordt er een barbecue georganiseerd en in de avond is er een feest om gezamenlijk het roeiseizoen af te sluiten. Dit feest vindt plaats in het Van Donge & De Roo stadion, de thuishaven van SBV Excelsior.

We zien jullie daar!

Foto: Thijs de Groot