KNSRBeach festival

Met de Buitendag voor de deur kijken wij alvast vooruit naar morgen: het mooiste strandfeest van deze zomer, het KNSRBeach festival! Met een stralend zonnetje, een fantastische locatie en een dikke line-up, belooft het een onvergetelijke dag te worden. Heeft u uw beste vrienden nog niet uitgenodigd, doe dit dan snel want ze willen dit niet missen. Hieronder wat aanvullende informatie. Houd tevens onze Instagram (@knsrbeachfestival) en Facebook (Skadi Lustrum XVII en Skadi Lustrum KNSRBeach Festival) in de gaten om op de hoogte te blijven!

Line up

Goede artiesten kunnen bij een strandfestival niet ontbreken. Daarom hebben wij voor u de beste stranddeuntjes in petto. In de middag zullen de Skadi Lustrum Band en de Aegir Lustrum Band, na een heerlijk setje van Lucy French, de basis leggen voor een fenomenaal back-to-back optreden van Klutchi en Sakso. Benieuwd naar Klutchi? Check dan hier zijn lekkere nummertjes. Na deze heerlijke zomerse saxofoondeuntjes zal onze eigen Paul Geerlings ons meenemen op een vunzige weg naar het ultieme hoogtepunt: Jasper Dietze. Deze Rotterdamse break-through artist heeft in het verleden nauw samengewerkt met de enige echte Oliver Heldens, staat getekend bij Spinnin’ Records en heeft meerdere hits op Spotify. Om in de stemming te komen checkt u zijn muziek hier.

15.00-16.45 Lucy French
16.45-17.30 Skadi Lustrum Band Unplugged
17.30-18.30 Aegir Lustrum Band
18.30-20.30 Klutchi x Sakso
20.30-21.30 Paul Geerlings
21.30-23.00 Jasper Dietze

Algemeen

Vanaf 15.00 uur zijn de deuren van Fonk Beach Scheveningen geopend. Fonk Beach ligt op Strandweg 2 in Den Haag. Met het openbaar vervoer kunt u het beste uitstappen op de Vuurbaakstraat. Vanaf daar is het nog geen tien minuten lopen.

Op het festival betaalt u aan de barren met speciale bonnen. Bij de muntenbalie kunt u uw lustrummunten omruilen voor deze bonnen. De bonnen zijn ook los te koop voor als u geen munten (meer) heeft. Een bon is, net als de munten, €2,50 waard. Het is handig om voor de toiletten wat muntgeld mee te nemen.

Mee te nemen

Om u alvast goed in de ontspanmodus te krijgen, hebben wij voor u een korte paklijst opgesteld. Wat neemt u mee:

  • Al uw lustrummunten (laatste inlevermogelijkheid!)
  • Legitimatiebewijs (zonder legitimatie, geen toegang!)
  • Ticket met QR-code (te vinden in uw mail door te zoeken op “Je bestelling bij XVIIIe”)
  • Zonnebrand
  • Enigszins warme kleding voor later op de avond
  • Pinpas
  • Klein contant geld voor de toiletten
  • OV-chipkaart als u met het openbaar vervoer komt

Wij kijken uit naar een onvergetelijk festival!

Mocht u nog geen kaartje hebben voor uzelf of uw vrienden, ga dan snel naar de Lustrum Webshop en scoor de laatste tickets. Vanaf vandaag zijn de tickets slechts beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!