De Evenementenkalender

DE ERASMUSSPRINTS EN DE SKADI LUSTRUM / NSRF SLOTWEDSTRIJDEN

In het kader van ons 18e lustrum organiseren we dit jaar het kantprogramma van de NSRF Slotwedstrijden. Wij zijn erg verheugd om samen met de NSRF-slotcommissie zo’n prachtig evenement neer te zetten. De Skadi Lustrum / NSRF slotwedstrijden & NSK Roeien vinden plaats op 7 en 8 juli 2018 op de Willem-Alexander Baan (WAB). Naast het roeigedeelte zal er ook op de kant genoeg te beleven zijn. Met ons lustrumthema LEF en met de mogelijkheden die we hebben op de WAB willen we van deze NSRF Slotwedstrijden een speciale editie maken. Meer informatie over de invulling van het kantprogramma kun je vinden op www.nsrfslotwedstrijden.nl. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt op vrijdagavond de Erasmussprints plaats.
Informatie over het busvervoer naar de WAB vindt u hier.

DE UITTRAINING

Ter afsluiting van het nationale roeiseizoen en als aftrap van onze lustrumweek vindt er zondagavond een groot uittrainingsfeest plaats in het Excelsior stadion met als thema Strijdlust. Het feest duurt van 21.00 – 3.00 uur en DJ’s Hein Keijser en Jordy Vonk komen de heerlijkste hitjes draaien. Kom gezellig weer een biertje drinken met al je vriendjes en vriendinnetjes! Vooraf organiseert Skadi in samenwerking met Laga een BBQ. Tijdens de BBQ zal er een optreden zijn van de Skadi Lustrum band en de Aegir Lustrum band! Er zijn helaas geen kaartjes meer beschikbaar.

DE VVVtjesdag

Op 9 juli (Lunes, nueve de julio) is het eindelijk tijd voor de mooiste week van het jaar: de lustrumweek! Dit is uw kans om aan uw vriendjes van vroeger te kunnen laten zien waar u terecht bent gekomen. De dag zal gevuld worden met een ViVaViesta op Skadi. Geheel in fiesta-thema klussen wij een heus festival met meerdere onderdelen voor u in elkaar. Het belooft een grootse dag vol plezier te worden waarbij u elkaar kunt leren kennen en kunt genieten van la buena vida, uiteraard onder het genot van een koude cerveza (Despo’s?!) en met een gevulde maag. Dus nodig al uw VVV’tjes, broers, zussen, collega’s en huis- en studiegenoten uit om een kijkje te komen nemen op uw mooiste vereniging. Uiteraard zijn HIPers en hun VVV’tjes ook welkom!

Voor Skadianen zit het toegangskaartje in de lustrumpakketten. Voor VVV’tjes, Skadianen zonder pakket en HIPers kost een kaartje €10, ze zijn via deze link te koop.

BRAKKE BRUNCH

Op de middag van woensdag 11 juli zullen we na de uittraining bij Huize Heemraad genieten van een brakke brunch waar de nodige (on)gezonde vetten kunnen worden genuttigd en de verhalen over de eerste evenementen van de lustrumweek kunnen worden gedeeld. De Lustrumcommissie deelt de laatste Lustrumartikelen uit (dus zorg dat u al uw artikelen op komt halen!) en de Skadianen met LEF nemen nog een drankje. U bent om 11 uur met al uw vriendjes en vriendinnetjes, en misschien zelfs een nieuwe die is blijven slapen, van harte welkom. Een los kaartje voor de brunch kunt u voor €5,- hier kopen. NewSkool organiseert tijdens de brakke brunch het NewSkool beachvolleybal toernooi! Hier zijn mooie prijzen te winnen voor de nummers 1,2 en 3. Dus twijfel niet en schrijf je in per tweetal. De Skadi Lustrum NewSkool Brakke Brunch vindt plaats aan het Langepad bij de Kralingse Plas (direct aan de plas). Informatie over de bereikbaarheid (inclusief een kaart) vindt u hier.

BUITEN DAG

Naast alle vette evenementen samen met Rotterdam, VVV’tjes en roeiend Nederland is het ook tijd voor wat quality time, met elkaar. Tijd om u te verenigen met die zware bal waarop u nooit hebt durven afstappen of die ene lichte dame op wie u al die tijd al een stiekeme crush hebt. Op 12 juli vindt daarom de Skadi Buitendag plaats bij Outdoor Valley. Iedereen is welkom vanaf 12.30 uur aan de Hoeksekade 141. We zullen die dag aan de zo geliefde rotte vertoeven met een heerlijk drankje, muziekje en zonnetje. Daarnaast is iedereen uitgedaagd om zich van zijn of haar sportieve kant te laten zien. Er is de gehele dag een breed scala van activiteiten beschikbaar. Hierdoor hoeft u zichzelf die dag niet te vervelen, naast dat u zelf een uur actief bezig bent kan u ook uw mede Skadiaan zien strijden tijdens deze bijzondere activiteiten. U ontvangt de indeling van de evenementen 8 juli per e-mail.

KNSRBEACH FESTIVAL

Onmisbaar in het grootse Skadi lustrum: wij willen al onze vrienden van roeiend Nederland een unieke gelegenheid geven om van Skadi’s lustrum te kunnen genieten. En dat natuurlijk op een locatie die de KNSRB waardig is… Op het strand van Scheveningen zullen tussen 15.00 uur en 23.00 uur de vrolijkste deuntjes worden gedraaid onder het genot van een drankje en natuurlijk ook eten op het KNSRBeach festival! Artiesten zoals Klutchi, de Aegir lustrum band en de Skadi band komen optreden. De rest van de line-up houden we nog even geheim. Alle leden en oud-leden van KNSRB verenigingen zijn van harte uitgenodigd op dit strandfestival. Bent u geen lid bent van een KNSRB vereniging? Niet getreurd, ook u wordt feestelijk onthaald!

Losse kaarten zijn nu als early bird voor €17,50 hier te koop. Er zijn slechts een beperkt aantal early bird kaarten beschikbaar, dus weer er snel bij!

BESTEMMING ONBEKEND

90 jaar Skadi. Tijd om grenzen te verleggen en ons mooie rotstad voor heel even achter ons te laten! Het is lang geheim gebleven.. en dat gaan we ook nog even zo houden! We hebben u gewaarschuwd: wie niet waagt, die niet wint! Op 14 juli reizen we met een groep van 370+ Skadianen naar een bestemming die we voorlopig nog even geheim houden. Een ding is zeker: het belooft een spectaculair einde van de Lustrumweek te worden en een weekend om nooit te vergeten! Nieuwsgierig? Houd de Facebook pagina in de gaten voor hints over ‘Bestemming Onbekend’ ?.
U ontvangt op 8 juli een e-mail met de kamerindeling en verdere informatie over verzameltijd en vervoer.

DE LUSTRUMFIETSREIS

Skadi bestaat 90 jaar en daarom is er een nieuwe editie van de legendarische Skadi lustrumfietsreis. We reizen dit jaar af naar het prachtige Franse gebied La Chaudière. Van 28 juli tot 4 augustus 2018 verblijven wij met z’n allen bij L’Arche des 3 Becs. Een mooie plek met bergen, een zwembad en een hoop gezelligheid! Eén van de snelste fietsmannen van Skadi heeft zelfs al een prachtige route voor u uitgestippeld, dus sta alvast in de startblokken en houd uw laptop dichtbij om uw plekje veilig te stellen! Als u zicht heeft ingeschreven ontvangt u via e-mail verdere informatie!