Lustrummunten

 

Op deze pagina vindt u informatie omtrent de Lustrummunten.

Gebruik Lustrummunten


Op alle Lustrumevenementen die nog op de agenda staan (NSRF Slotwedstrijden, VVV-tjes dag, Brakke Brunch, Buitendag en KNSRBeach) zal gebruik worden gemaakt van Lustrummunten (muv Bestemming Onbekend). Deze kunt u dan ook op ieder evenement aanschaffen bij de Lustrumcommissie op de aangewezen plekken.

Zorg dat u al uw munten opmaakt voor het einde van de Lustrumweek (voor 13 juli), want u kunt deze niet inruilen voor geld aan het einde van het Lustrum.

Waarde Lustrummunten


Een breekbare munt heeft een waarde van 2.50 euro (en een halve munt heeft dus een waarde van 1.25 euro). De munt-prijs per consumptie is afhankelijk van afspraken met externe locaties en kan variëren per evenement.

Lustrumtegoed uit de spaarpakketten


Alle Skadianen met een Lustrumspaarpakket ontvangen de waarde van hun Lustrumtegoed uitbetaald in munten. De Lefgozers ontvangen 36 munten (t.w.v. 90 euro), de Waaghalsen ontvangen 28 munten (70 euro), de Kat-uit-de-boom-kijkers 16 munten (40 euro) en de Groentjes ook 16 munten (40 euro). De Lefsjaars ontvangen 22 munten (55 euro), de Sjaars-uit-de-boom-kijkers 16 munten (40 euro) en de Sjaarzige Sjaars 12 munten (30 euro).