Samenwerken

Wat is een Skadiaan?

“Skadianen zijn er in vele soorten en maten. De wedstrijd roeiende sterke mannen en vrouwen naast de borrelende mooie jongens en meisjes. Het mooie is dat deze beide groepen weten wat hard werken is. Met hart voor Skadi zetten wij iets neer, op en langs het water. Dit doen we met passie en voor de eer van Rotterdam!” – Maaike Head, Olympisch Kampioene en Skadiaan

De Algemene Rotterdamse Studentenroeivereniging “Skadi” is met meer dan 600 hoogopgeleide, ambitieuze leden de grootste studentensportvereniging van Rotterdam, en heeft de afgelopen jaren zelfs de meeste nieuwe leden van alle Rotterdamse studentenverenigingen geworven.

Over het lustrum
Wat is het lustrum? Aangezien Skadi maar één keer 90 wordt, valt dit niet te vieren in slechts één week. Daarom zal het academische jaar 2017/2018 helemaal in het teken staan van dit lustrum. Beginnend in september 2017, zal de vereniging elke maand een lustrumactiviteit organiseren. Dit zal variëren van een lustrumskireis en lustrumgala (11 november 2017) tot een externe roeiwedstrijd (6 tot en met 8 juli 2018). De piekweek van deze lustrumfestiviteiten zal plaatsvinden van 9 tot en met 15 juli 2018. Deze week staat Skadi in heel Rotterdam en roeiend Nederland in het middelpunt. In deze lustrumweek worden verschillende evenementen georganiseerd waarbij wij vrienden, familie en oud leden vol trots onze bloeiende vereniging én Rotterdam als studeer- en woonstad laten zien.

Waarom is juist nu het moment om als bedrijf in te stappen bij Skadi?
Naar verwachting zullen er 10.000 bezoekers naar ons lustrum komen, waaronder vele Skadianen, Rotterdamse studenten en leden van andere studentenroeiverenigingen vanuit heel Nederland. Kortom: een fantastisch evenement om u als bedrijf aan te koppelen.

Contact?
Stuur een bericht naar extern@skadilustrum.nl of bel: 06-15477765

Huidige partners